078 117 830

Finomen

Finomen je korporativni blog konsultantske kompanije Fidelity consulting iz Podgorice. Finomen je namijenjen svim ljudima koji žele da dobiju jasnije poglede na često nejasan svijet ekonomije, finansija i bankarstva. Kako gotovo sve pojave u društvu imaju veze sa ekonomijom, smatramo da kroz konstruktivno kritičko pisanje možemo ljudima približiti šta one za njih znače. Pišemo jezikom koji čitaoci razumiju; tekstovi na našem blogu će biti  argumentovani, jasni, čitljivi i razumljivi. Naši dobri prijatelji su ironija, komparacija, hiperbola, slovenska antiteza, personifikacija i alegorija. Najviše volimo da brojimo na abakusu dok analiziramo činjenice. Vaši komentari i zapažanja su dobrodošli kako bi unaprijedili naš rad. Ako imate tekst koji bi podijelili sa nama i ostatkom svijeta, tu smo za Vas.

Promijenite svijet sa 20 dolara

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Mikrokreditiranje predstavlja odobravanje  veoma malih iznosa kredita ljudima koji nemaju pristup standardnim bankarskim kreditima zbog nedostatka kolaterala, stalnog zaposlenja i kreditne istorije.

Mikrokreditiranje kao koncept je napravljen tako da podrzi ljude u malim privatnim biznisima, istovremeno iskorjenjujuci siromastvo. 

Da li 20 dolara odobreni kroz ovaj koncept mogu promijeniti svijet?

 

Biznis plan

×